Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información

Venda de Llavors Online per Hort i Jardí. Llavors ecològiques. Taules Cultiu hort urbà. Sistemes de reg.

Botiga online per comrpar llavors per hort i jardí. Taules de cultiu. Sistemes de reg

Venda de Llavors Online per Hort i Jardí. Llavors ecològiques. Taules Cultiu hort urbà. Sistemes de reg. :: Venda de llavors Online. Llavors per hort, llavors per jardí. Llavors d\'hortalisses per al seu hort urbà. Comprar llavors. Llavors de plantes per al seu jardí. Llavors ecològiques. Taules de cultiu hort urbà.

LLAVORS PER AL SEU HORT I JARDÍ

Venda de llavors Online. Llavors per hort, llavors per jardí. Llavors d\'hortalisses per al seu hort urbà. Comprar llavors. Llavors de plantes per al seu jardí. Llavors ecològiques. Taules de cultiu hort urbà.
[Català] [Español] [English

Carro de la compra:

Su carro está vacío


Consultar stock per plaç d\'entrega. Transport gratuït a península (a excepció de taules de cultiu i substrats) a partir de 50,00€

Gráficos de soluciones

Super Oferta:

Llavors Carbassa Luffa
Llavors Carbassa Luffa


1,49€ 1,19€

Tiempo restante de esta Oferta:
00:00:00

Cercador:Acceso área privada :

PROFESIONALES Y PARTICULARES

Password:
 

No soy clienteCalendari de sembra:Taules de cultiuSembrar/recol.lectar segons la fase Lunar:

* Ajuda orientativa per a iniciats en horticultura. Adaptar a les hortalisses de temporada.
Luna Nueva
Collita de Raices (pastanaga, nap, rave, ...), deshierbos, podes, preparació de la terra

Avisos en el teu mail:

Vols saber quan hi haurà una nova Super Oferta? T'avisem!!!

Mail:


Captcha Antispam:

LLEGIU LA NOSTRA POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES


Noticias:

[04/04/2015] Obrim apartat destinat a animals.
[23/01/2014] Implementem el servei de cobrament per Paypal a la nostra botiga virtual de venda de llavors i taules de cultiu
[06/09/2013] Shakira i les verdures del seu hort
[19/08/2013] Horts urbans autogestionats al mig de la ciutat

Noticias BLOG:

[07-07-2013] Calendario de siembra...
[16-04-2013] Crear un huerto urbano...

OFERTA:

Llavors Carbassa Luffa
Llavors Carbassa Luffa


1,49€ 1,19€

NOVETAT:

KIT-050M AGRO KIT 50 metres lineals,!! LLESTOS PER REGAR!!
Reg exsudant A BAIXA PRESSIÓ, Estalvia aigua i energia, Tub 100% PORÓS, De Fàcil Manteniment i Neteja, Aquest és un KIT sense necessitat de muntatge, només COMPRAR I REGAR

Reg exsudant A BAIXA PRESSIÓ, Estalvia aigua i energia, Tub 100% PORÓS, De Fàcil Manteniment i Neteja, Aquest és un KIT sense necessitat de muntatge, només COMPRAR I REGAR...
32,94€

Categories:

Llavors i jardí

- Llavors Hort
- Llavors jardí. Plantes i arbres.
    - Llavors plantes i flors de jardí
    - Llavors arbres
- Llavors plantes aromàtiques
- Llavors ecològiques. Adobs i fitosanitaris ecològics
- Taules de cultiu hort urbà
- Invernaders
- Planters
- Substrats
- Insecticides, Herbicides, Fungicides, Fitosanitaris, Antiplagues
    - Insecticides
    - Fungicides
    - Fitosanitaris
    - Herbicides
    - Antiplagues
- Jiffy
- Fertilitzants
- Productes i complements Jardineria
    - Complements jardineria
- Sistemes de reg
    - Reg per degoteig / reg gota a gota
    - Reg per exsudació / reg exudant
- Llavors farratgeres / prat


Venta-Semillas.com


A la nostra botiga online podeu:

HORT I JARDÍ:
- Comprar llavors per hort
- Comprar llavors per Jardí
- Comprar llavors de plantes d'interior.
- Comprar llavors de plantes d'exterior.
- Comprar llavors de plantes de jardí.
- Comprar llavors ecològiques.
- Consells per crear el teu hort urbà.
- Comprar Taules de cultiu hort urbà
- Comprar Substrats, Fibra de coco, Humus de cuc, ...
- Comprar Hivernacles
- Comprar productes Jiffy

ELS MÉS VISTOS:

Llavors Pebrot Amarelo d'Asti: Varietat de pebrot de coloració groga en la maduresa que produeix fruits gruixuts, quadrats, amb quatre lòbuls que acaben en quatre cascs. Carn dolça i gruixuda. Planta vigorosa i molt productiva.
Llavors Pebrot Amarelo d'Asti


Varietat de pebrot de coloració groga en la maduresa que produeix fruits gruixuts, quadrats, amb quatre lòbuls que acaben en quatre cascs. Carn dolça i gruixuda. Planta vigorosa i molt productiva.

1,34€
Llavors Tomàquet Riu Gran: Varietat de tomàquet rastrer, creixement determinat destinat principalment per fer conserva encara pot usar-se també per menjar en fresc. Fruits allargats cilindrics, ferms amb molta polpa i bon gust.
Llavors Tomàquet Riu Gran


Varietat de tomàquet rastrer, creixement determinat destinat principalment per fer conserva encara pot usar-se també per menjar en fresc. Fruits allargats cilindrics, ferms amb molta polpa i bon gust.

1,34€
Llavors mongeta nana groga Capitano: Varietat de mata baixa de precocitat mitjana i amb beina groga del tipus mantegosa. Planta vigorosa i d'extraordinària producció, de 50 cm. d'alçada aprox. Produeix beines molt carnoses de 15-17 cm. de llarg i 2 cm. d'amplada molt uniformes. Llavor blanca. Recomanada per mercat fresc i indústria. Resistent a BCMV i Antracnosis. 1000 llavors pesen 330 grs.
Llavors mongeta nana groga Capitano


Varietat de mata baixa de precocitat mitjana i amb beina groga del tipus mantegosa. Planta vigorosa i d\'extraordinària producció, de 50 cm. d\'alçada aprox. Produeix beines molt carnoses de 15-17 cm.

2,14€
Llavors Col cabdell Cor de bou sel. Mitra: Dempeus curt, cabdell voluminós de forma cònica i molt compacte, que dóna fruits a l'hivern i primavera. Rústica i de gran rendiment.
Llavors Col cabdell Cor de bou sel. Mitra


Dempeus curt, cabdell voluminós de forma cònica i molt compacte, que dóna fruits a l\'hivern i primavera. Rústica i de gran rendiment.

1,34€
Llavors Calçots - Ceba blanca tardana de Lleida: Varietat de bulbs blanc-platejats de forma globosa, ideals per a la producció de calçots tendres i molt dolces.
Llavors Calçots - Ceba blanca tardana de Lleida


Varietat de bulbs blanc-platejats de forma globosa, ideals per a la producció de calçots tendres i molt dolces.

1,34€
Llavors Julivert gegant d'Itàlia: Planta de tiges alçats, fulles de grans dimensions, amples ondulades de color verd fosc, molt aromàtic i de accentuat sabor.
Llavors Julivert gegant d'Itàlia


Planta de tiges alçats, fulles de grans dimensions, amples ondulades de color verd fosc, molt aromàtic i de accentuat sabor.

1,34€
Llavors Tomàquet Cor de Bou: Planta de creixement indeterminat i de port mitjà. Produeix fruits de forma de cor de color vermell-ataronjat de bona mida, al voltant de 200 grs .. Molt saborós, consistent, amb polpa abundant i té poques llavors.
Llavors Tomàquet Cor de Bou


Planta de creixement indeterminat i de port mitjà. Produeix fruits de forma de cor de color vermell-ataronjat de bona mida, al voltant de 200 grs .. Molt saborós, consistent, amb polpa abundant i té p

1,34€
Llavors Ceba Dolça de fonts (SENSE STOCK FINS A NOU AVÍS): Bulbs de forma globosa amb túniques blanques i exteriorment de color groguenc. Precocitat mitjana, molt voluminosa, dolça i conservació acceptable.
Llavors Ceba Dolça de fonts (SENSE STOCK FINS A NOU AVÍS)


Bulbs de forma globosa amb túniques blanques i exteriorment de color groguenc. Precocitat mitjana, molt voluminosa, dolça i conservació acceptable.

1,34€
Llavors Tomàquet Marglobe: Mata alta, de gran rendiment amb fruits de forma globosa, de pell fina molt carnosos i poques llavors.
Llavors Tomàquet Marglobe


Mata alta, de gran rendiment amb fruits de forma globosa, de pell fina molt carnosos i poques llavors.

1,34€
PRESA AIXETA amb adaptador reductor 3/4 pozades- 1/2 polzades i CONNEXIÓ RÀPIDA per a mànega flexible de JARDINERIA. CR-16: És una PRESA ROSCADA PER A AIXETA amb reductor de rosca de 3/4 ''- 1/2'' que la fa compatible amb les aixetes d'aquests tipus de rosca. A més permet una CONNEXIÓ RÀPIDA DE L'AIXETA AMB ELS CONNECTORS ràpids estàndards DE LES MÀNEGUES FLEXIBLES DE JARDINERIA.
PRESA AIXETA amb adaptador reductor 3/4 pozades- 1/2 polzades i CONNEXIÓ RÀPIDA per a mànega flexible de JARDINERIA. CR-16


És una PRESA ROSCADA PER A AIXETA amb reductor de rosca de 3/4 \"- 1/2\" que la fa compatible amb les aixetes d\'aquests tipus de rosca. A més permet una CONNEXIÓ RÀPIDA DE L\'AIXETA AMB ELS CONNECTOR

2,68€
Llavors Maduixes del Bosc: Les maduixes contenen, vitamines, proteïnes, sucres i sals. Posseeix un sabor àcid i dolç. Es pot fer conserves, cosmètica, ideal per uricémicos i diabètics, etc.
Llavors Maduixes del Bosc


Les maduixes contenen, vitamines, proteïnes, sucres i sals. Posseeix un sabor àcid i dolç. Es pot fer conserves, cosmètica, ideal per uricémicos i diabètics, etc.

1,34€
Llavors mongeta nana Parker 100gr.: Varietat de precocitat mitjana (55 dies) d'uns 60 cm d'alçada, vigorosa i fullatge verd fosc. Beina cilíndrica de color verd mig, 17 cm. de longitud i 1 cm de diàmetre de gran qualitat. Apta per a cultiu en hivernacle ia l'aire lliure per verdejo. Resistent al Virus del Mosaic Comú de la Mongeta i Antracnosis. Llavor oblonga de color blanc (2700 sem / kg.)
Llavors mongeta nana Parker 100gr.


Varietat de precocitat mitjana (55 dies) d\'uns 60 cm d\'alçada, vigorosa i fullatge verd fosc. Beina cilíndrica de color verd mig, 17 cm. de longitud i 1 cm de diàmetre de gran qualitat. Apta per a c

1,84€
Llavors híbrides Tomàquet Virgilo Híbrid F-1: Planta indeterminada i vigorosa. Fruits grans 220 grs., Carnosos i molt gustosos, Molt productiu i excel · lent sanitat. Resistent a ToMV, V, Fol 1,2, For, Ff 1-5 i M. Tolerància a Ss, TSWV i TYLCV.
Llavors híbrides Tomàquet Virgilo Híbrid F-1


Planta indeterminada i vigorosa. Fruits grans 220 grs., Carnosos i molt gustosos, Molt productiu i excel · lent sanitat. Resistent a ToMV, V, Fol 1,2, For, Ff 1-5 i M. Tolerància a Ss, TSWV i TYLCV.

2,49€
Llavors Pastanaga Morada: Arrels ben formades, molt dolços i de pell fina. Aquesta de violàcia i el seu interior morat. La seva forma és cilíndrica acabada en punta. Bona conservació i excel · lent acceptació per mercat aficionat pel seu sabor dolç.
Llavors Pastanaga Morada


Arrels ben formades, molt dolços i de pell fina. Aquesta de violàcia i el seu interior morat. La seva forma és cilíndrica acabada en punta. Bona conservació i excel · lent acceptació per mercat aficio

1,34€
Hivernacle (estructura i coberta) taula de cultiu VegTrug Gran: Cobertes Small 1m (Hivernacle Estructura I Coberta)
Hivernacle (estructura i coberta) taula de cultiu VegTrug Gran


Cobertes Small 1m (Hivernacle Estructura I Coberta)

79,00€
Llavors ecològiques Enciam Quatre Estacions: Varietat de col voluminós de fulles color fosc uniforme. Molt estimada pel seu excel · lent sabor i gran contingut vitamínic.
Llavors ecològiques Enciam Quatre Estacions


Varietat de col voluminós de fulles color fosc uniforme. Molt estimada pel seu excel · lent sabor i gran contingut vitamínic.

1,59€
Llavors okra: Planta vivaç de 0,5 a 1 m d'alçada, fruit de 15/18 cm amb moltes llavors.
Llavors okra


Planta vivaç de 0,5 a 1 m d\'alçada, fruit de 15/18 cm amb moltes llavors.

1,34€
Llavors mongeta trepadora Cobra 100gr.: Mongeta molt productiva. No fa fils. Beina de gran qualitat, beines cilíndriques de 20 cm de longitud i 7-9mm de diàmetre, no marca el gra ni fa fils, llavor negra. Es manté cial durant molt de temps a la planta. Resistent a Antracnosis (CI) i el virus del mosaica (BCMV). Per hivernacle i aire lliure
Llavors mongeta trepadora Cobra 100gr.


Mongeta molt productiva. No fa fils. Beina de gran qualitat, beines cilíndriques de 20 cm de longitud i 7-9mm de diàmetre, no marca el gra ni fa fils, llavor negra. Es manté cial durant molt de temps

3,86€
Llavors Pebrot Guindilla Verda: Varietat de pebrot picant àmpliament conreada al Nord de la península. Planta d'uns 65-70 cm. d'alçada, amb fulles petites i estretes. Fruits llargs d'uns 15-20 cm. acabats en punta i superfície llisa.
Llavors Pebrot Guindilla Verda


Varietat de pebrot picant àmpliament conreada al Nord de la península. Planta d\'uns 65-70 cm. d\'alçada, amb fulles petites i estretes. Fruits llargs d\'uns 15-20 cm. acabats en punta i superfície ll

1,34€
Llavors Gira-sol per pipes: Excel · lent varietat híbrida de pipa per consum de grans dimensions (2-3 cm.) I closca blanca amb ratlles fosques. Planta vigorosa de talla mitjana, equilibrada i produeix capítols grans.
Llavors Gira-sol per pipes


Excel · lent varietat híbrida de pipa per consum de grans dimensions (2-3 cm.) I closca blanca amb ratlles fosques. Planta vigorosa de talla mitjana, equilibrada i produeix capítols grans.

1,34€
Llavors ecològiques Tomàquet Tres Cantos - ECO: Planta de gran producció, de cicle mitjà, alçada de 150-170 cm. Fruits rodons d'uns 200-250 gr. de mida uniforme i molt massissos.
Llavors ecològiques Tomàquet Tres Cantos - ECO


Planta de gran producció, de cicle mitjà, alçada de 150-170 cm. Fruits rodons d\'uns 200-250 gr. de mida uniforme i molt massissos.

1,59€
KIT-2 ARBRES KIT COMPLET reg exsudant especial per a 2 ARBRES: Reg exsudant A BAIXA PRESSIÓ, Estalvia aigua i energia, Tub 100% PORÓS, De Fàcil Manteniment i Neteja Per regar DOS ARBRES Dues Anelles de 2 metres d'REG PORITEX
KIT-2 ARBRES KIT COMPLET reg exsudant especial per a 2 ARBRES


Reg exsudant A BAIXA PRESSIÓ, Estalvia aigua i energia, Tub 100% PORÓS, De Fàcil Manteniment i Neteja Per regar DOS ARBRES Dues Anelles de 2 metres d\'REG PORITEX

23,94€
Llavors Ruda: Vivaç. Alçada: Uns 50 cms. Planta rústica. Necessita molt sol i sòl ben drenat.
Llavors Ruda


Vivaç. Alçada: Uns 50 cms. Planta rústica. Necessita molt sol i sòl ben drenat.

1,49€
Llavors mongeta enramada Big Borlotto 100gr.: Varietat de cicle mitjà-precoç, productiva i rústica. Beina de color crema jaspiada de vermell, plana gruixuda i de 12-14 cm de longitud. Permet seu aprofitament com ''Pocha'', encara que el seu principal ús és per a gra sec. La llavor seca és de tipus pinta (2350 sem / kg).
Llavors mongeta enramada Big Borlotto 100gr.


Varietat de cicle mitjà-precoç, productiva i rústica. Beina de color crema jaspiada de vermell, plana gruixuda i de 12-14 cm de longitud. Permet seu aprofitament com \"Pocha\", encara que el seu princ

2,16€

Últims productes afegits:

Llavors Mongeta enramada Abundància sel. Fina 250gr.: Varietat precoç, vigorosa i de gran qualitat. Vegetació verd clar. Beines cilíndriques, rectes, llargues, de 17 cm de longitud, no marquen la llavor i no forma fil ni pergamí. Llavor de color negre. Apta per a cultius sota hivernacle. Varietat de verdejo. Resistent al virus del Mosaic Comú de la Mongeta.
Llavors Mongeta enramada Abundància sel. Fina 250gr.


Varietat precoç, vigorosa i de gran qualitat. Vegetació verd clar. Beines cilíndriques, rectes, llargues, de 17 cm de longitud, no marquen la llavor i no forma fil ni pergamí. Llavor de color negre. A

8,90€
Caixa hivernacle / planter 35x24x18 cm: Hivernacle color variat. Amb 2 persianes de ventilació regulables. Ideal per sembrar llavors. Mesures: 35x24x18 cm.
Caixa hivernacle / planter 35x24x18 cm


Hivernacle color variat. Amb 2 persianes de ventilació regulables. Ideal per sembrar llavors. Mesures: 35x24x18 cm.

17,80€
Repelent gossos i gats Dixie 750ml.: Evita les miccions de gossos i gats en zones no desitjades. Protegeix aparadors, façanes, lleixes, cantonades, rodes de vehicles, etc. Té una acció immediata i duradora. El seu ús continuat elimina hàbits adquirits.
Repelent gossos i gats Dixie 750ml.


Evita les miccions de gossos i gats en zones no desitjades. Protegeix aparadors, façanes, lleixes, cantonades, rodes de vehicles, etc. Té una acció immediata i duradora. El seu ús continuat elimina hà

16,00€