Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información

Venda de Llavors Online per Hort i Jardí. Llavors ecològiques. Taules Cultiu hort urbà. Sistemes de reg.

Botiga online per comrpar llavors per hort i jardí. Taules de cultiu. Sistemes de reg

Venda de Llavors Online per Hort i Jardí. Llavors ecològiques. Taules Cultiu hort urbà. Sistemes de reg. :: Venda de llavors Online. Llavors per hort, llavors per jardí. Llavors d\'hortalisses per al seu hort urbà. Comprar llavors. Llavors de plantes per al seu jardí. Llavors ecològiques. Taules de cultiu hort urbà.

LLAVORS PER AL SEU HORT I JARDÍ

Venda de llavors Online. Llavors per hort, llavors per jardí. Llavors d\'hortalisses per al seu hort urbà. Comprar llavors. Llavors de plantes per al seu jardí. Llavors ecològiques. Taules de cultiu hort urbà.
[Català] [Español] [English

Carro de la compra:

Su carro está vacío


Consultar stock per plaç d\'entrega. Transport gratuït a península (a excepció de taules de cultiu i substrats) a partir de 50,00€

Gráficos de soluciones

Cercador:Acceso área privada :

PROFESIONALES Y PARTICULARES

Password:
 

No soy clienteCalendari de sembra:Taules de cultiuSembrar/recol.lectar segons la fase Lunar:

* Ajuda orientativa per a iniciats en horticultura. Adaptar a les hortalisses de temporada.
Cuarto Creciente
Plantes que creixen en altura i donen fruits com el tomàquet, pebrot, blat de moro, faves. Sembra de hortizalizas de fulla (cols, espinacs, enciam, bleda, ...)

Avisos en el teu mail:

Vols saber quan hi haurà una nova Super Oferta? T'avisem!!!

Mail:


Captcha Antispam:

LLEGIU LA NOSTRA POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES


Noticias:

[04/04/2015] Obrim apartat destinat a animals.
[23/01/2014] Implementem el servei de cobrament per Paypal a la nostra botiga virtual de venda de llavors i taules de cultiu
[06/09/2013] Shakira i les verdures del seu hort
[19/08/2013] Horts urbans autogestionats al mig de la ciutat

Noticias BLOG:

[07-07-2013] Calendario de siembra...
[16-04-2013] Crear un huerto urbano...

OFERTA:

Llavors Calabacitas adorn
Llavors Calabacitas adorn


1,49€ 0,89€

NOVETAT:

TP-16 Tap per al final de la línia de la mànega de reg per exsudació 16mm.
És obligatori utilitzar una brida per unir el tap a la mànega de reg per exsudació

És obligatori utilitzar una brida per unir el tap a la mànega de reg per exsudació...
0,08€ 0,05€

Categories:

Llavors i jardí

- Llavors Hort
- Llavors jardí. Plantes i arbres.
    - Llavors plantes i flors de jardí
    - Llavors arbres
- Llavors plantes aromàtiques
- Llavors ecològiques. Adobs i fitosanitaris ecològics
- Taules de cultiu hort urbà
- Invernaders
- Planters
- Substrats
- Insecticides, Herbicides, Fungicides, Fitosanitaris, Antiplagues
    - Insecticides
    - Fungicides
    - Fitosanitaris
    - Herbicides
    - Antiplagues
- Jiffy
- Fertilitzants
- Productes i complements Jardineria
    - Complements jardineria
- Sistemes de reg
    - Reg per degoteig / reg gota a gota
    - Reg per exsudació / reg exudant
- Llavors farratgeres / prat


Venta-Semillas.com


A la nostra botiga online podeu:

HORT I JARDÍ:
- Comprar llavors per hort
- Comprar llavors per Jardí
- Comprar llavors de plantes d'interior.
- Comprar llavors de plantes d'exterior.
- Comprar llavors de plantes de jardí.
- Comprar llavors ecològiques.
- Consells per crear el teu hort urbà.
- Comprar Taules de cultiu hort urbà
- Comprar Substrats, Fibra de coco, Humus de cuc, ...
- Comprar Hivernacles
- Comprar productes Jiffy

ELS MÉS VISTOS:

Llavors mongeta nana groga Capitano: Varietat de mata baixa de precocitat mitjana i amb beina groga del tipus mantegosa. Planta vigorosa i d'extraordinària producció, de 50 cm. d'alçada aprox. Produeix beines molt carnoses de 15-17 cm. de llarg i 2 cm. d'amplada molt uniformes. Llavor blanca. Recomanada per mercat fresc i indústria. Resistent a BCMV i Antracnosis. 1000 llavors pesen 330 grs.
Llavors mongeta nana groga Capitano


Varietat de mata baixa de precocitat mitjana i amb beina groga del tipus mantegosa. Planta vigorosa i d\'extraordinària producció, de 50 cm. d\'alçada aprox. Produeix beines molt carnoses de 15-17 cm.

2,14€ 1,28€
Llavors Tomàquet Riu Gran: Varietat de tomàquet rastrer, creixement determinat destinat principalment per fer conserva encara pot usar-se també per menjar en fresc. Fruits allargats cilindrics, ferms amb molta polpa i bon gust.
Llavors Tomàquet Riu Gran


Varietat de tomàquet rastrer, creixement determinat destinat principalment per fer conserva encara pot usar-se també per menjar en fresc. Fruits allargats cilindrics, ferms amb molta polpa i bon gust.

1,34€ 0,80€
Llavors Col cabdell Cor de bou sel. Mitra: Dempeus curt, cabdell voluminós de forma cònica i molt compacte, que dóna fruits a l'hivern i primavera. Rústica i de gran rendiment.
Llavors Col cabdell Cor de bou sel. Mitra


Dempeus curt, cabdell voluminós de forma cònica i molt compacte, que dóna fruits a l\'hivern i primavera. Rústica i de gran rendiment.

1,34€ 0,80€
Llavors Pebrot Amarelo d'Asti: Varietat de pebrot de coloració groga en la maduresa que produeix fruits gruixuts, quadrats, amb quatre lòbuls que acaben en quatre cascs. Carn dolça i gruixuda. Planta vigorosa i molt productiva.
Llavors Pebrot Amarelo d'Asti


Varietat de pebrot de coloració groga en la maduresa que produeix fruits gruixuts, quadrats, amb quatre lòbuls que acaben en quatre cascs. Carn dolça i gruixuda. Planta vigorosa i molt productiva.

1,34€ 0,80€
Llavors Calçots - Ceba blanca tardana de Lleida: Varietat de bulbs blanc-platejats de forma globosa, ideals per a la producció de calçots tendres i molt dolces.
Llavors Calçots - Ceba blanca tardana de Lleida


Varietat de bulbs blanc-platejats de forma globosa, ideals per a la producció de calçots tendres i molt dolces.

1,34€ 0,80€
Llavors Julivert gegant d'Itàlia: Planta de tiges alçats, fulles de grans dimensions, amples ondulades de color verd fosc, molt aromàtic i de accentuat sabor.
Llavors Julivert gegant d'Itàlia


Planta de tiges alçats, fulles de grans dimensions, amples ondulades de color verd fosc, molt aromàtic i de accentuat sabor.

1,34€ 0,80€
Llavors mongeta nana Parker 100gr.: Varietat de precocitat mitjana (55 dies) d'uns 60 cm d'alçada, vigorosa i fullatge verd fosc. Beina cilíndrica de color verd mig, 17 cm. de longitud i 1 cm de diàmetre de gran qualitat. Apta per a cultiu en hivernacle ia l'aire lliure per verdejo. Resistent al Virus del Mosaic Comú de la Mongeta i Antracnosis. Llavor oblonga de color blanc (2700 sem / kg.)
Llavors mongeta nana Parker 100gr.


Varietat de precocitat mitjana (55 dies) d\'uns 60 cm d\'alçada, vigorosa i fullatge verd fosc. Beina cilíndrica de color verd mig, 17 cm. de longitud i 1 cm de diàmetre de gran qualitat. Apta per a c

1,84€ 1,10€
Llavors Ceba Dolça de fonts (SENSE STOCK FINS A NOU AVÍS): Bulbs de forma globosa amb túniques blanques i exteriorment de color groguenc. Precocitat mitjana, molt voluminosa, dolça i conservació acceptable.
Llavors Ceba Dolça de fonts (SENSE STOCK FINS A NOU AVÍS)


Bulbs de forma globosa amb túniques blanques i exteriorment de color groguenc. Precocitat mitjana, molt voluminosa, dolça i conservació acceptable.

1,34€ 0,80€
PRESA AIXETA amb adaptador reductor 3/4 pozades- 1/2 polzades i CONNEXIÓ RÀPIDA per a mànega flexible de JARDINERIA. CR-16: És una PRESA ROSCADA PER A AIXETA amb reductor de rosca de 3/4 ''- 1/2'' que la fa compatible amb les aixetes d'aquests tipus de rosca. A més permet una CONNEXIÓ RÀPIDA DE L'AIXETA AMB ELS CONNECTORS ràpids estàndards DE LES MÀNEGUES FLEXIBLES DE JARDINERIA.
PRESA AIXETA amb adaptador reductor 3/4 pozades- 1/2 polzades i CONNEXIÓ RÀPIDA per a mànega flexible de JARDINERIA. CR-16


És una PRESA ROSCADA PER A AIXETA amb reductor de rosca de 3/4 \"- 1/2\" que la fa compatible amb les aixetes d\'aquests tipus de rosca. A més permet una CONNEXIÓ RÀPIDA DE L\'AIXETA AMB ELS CONNECTOR

2,68€ 1,61€
Llavors Pastanaga Morada: Arrels ben formades, molt dolços i de pell fina. Aquesta de violàcia i el seu interior morat. La seva forma és cilíndrica acabada en punta. Bona conservació i excel · lent acceptació per mercat aficionat pel seu sabor dolç.
Llavors Pastanaga Morada


Arrels ben formades, molt dolços i de pell fina. Aquesta de violàcia i el seu interior morat. La seva forma és cilíndrica acabada en punta. Bona conservació i excel · lent acceptació per mercat aficio

1,34€ 0,80€
Llavors Tomàquet Marglobe: Mata alta, de gran rendiment amb fruits de forma globosa, de pell fina molt carnosos i poques llavors.
Llavors Tomàquet Marglobe


Mata alta, de gran rendiment amb fruits de forma globosa, de pell fina molt carnosos i poques llavors.

1,34€ 0,80€
Llavors Gira-sol per pipes: Excel · lent varietat híbrida de pipa per consum de grans dimensions (2-3 cm.) I closca blanca amb ratlles fosques. Planta vigorosa de talla mitjana, equilibrada i produeix capítols grans.
Llavors Gira-sol per pipes


Excel · lent varietat híbrida de pipa per consum de grans dimensions (2-3 cm.) I closca blanca amb ratlles fosques. Planta vigorosa de talla mitjana, equilibrada i produeix capítols grans.

1,34€ 0,80€
Llavors Maduixes del Bosc: Les maduixes contenen, vitamines, proteïnes, sucres i sals. Posseeix un sabor àcid i dolç. Es pot fer conserves, cosmètica, ideal per uricémicos i diabètics, etc.
Llavors Maduixes del Bosc


Les maduixes contenen, vitamines, proteïnes, sucres i sals. Posseeix un sabor àcid i dolç. Es pot fer conserves, cosmètica, ideal per uricémicos i diabètics, etc.

1,34€ 0,80€
Llavors híbrides Tomàquet Virgilo Híbrid F-1: Planta indeterminada i vigorosa. Fruits grans 220 grs., Carnosos i molt gustosos, Molt productiu i excel · lent sanitat. Resistent a ToMV, V, Fol 1,2, For, Ff 1-5 i M. Tolerància a Ss, TSWV i TYLCV.
Llavors híbrides Tomàquet Virgilo Híbrid F-1


Planta indeterminada i vigorosa. Fruits grans 220 grs., Carnosos i molt gustosos, Molt productiu i excel · lent sanitat. Resistent a ToMV, V, Fol 1,2, For, Ff 1-5 i M. Tolerància a Ss, TSWV i TYLCV.

2,49€ 1,49€
Llavors ecològiques Enciam Quatre Estacions: Varietat de col voluminós de fulles color fosc uniforme. Molt estimada pel seu excel · lent sabor i gran contingut vitamínic.
Llavors ecològiques Enciam Quatre Estacions


Varietat de col voluminós de fulles color fosc uniforme. Molt estimada pel seu excel · lent sabor i gran contingut vitamínic.

1,59€ 0,95€
Llavors okra: Planta vivaç de 0,5 a 1 m d'alçada, fruit de 15/18 cm amb moltes llavors.
Llavors okra


Planta vivaç de 0,5 a 1 m d\'alçada, fruit de 15/18 cm amb moltes llavors.

1,34€ 0,80€
Llavors mongeta trepadora Cobra 100gr.: Mongeta molt productiva. No fa fils. Beina de gran qualitat, beines cilíndriques de 20 cm de longitud i 7-9mm de diàmetre, no marca el gra ni fa fils, llavor negra. Es manté cial durant molt de temps a la planta. Resistent a Antracnosis (CI) i el virus del mosaica (BCMV). Per hivernacle i aire lliure
Llavors mongeta trepadora Cobra 100gr.


Mongeta molt productiva. No fa fils. Beina de gran qualitat, beines cilíndriques de 20 cm de longitud i 7-9mm de diàmetre, no marca el gra ni fa fils, llavor negra. Es manté cial durant molt de temps

3,86€ 2,32€
Llavors mongeta enramada Big Borlotto 100gr.: Varietat de cicle mitjà-precoç, productiva i rústica. Beina de color crema jaspiada de vermell, plana gruixuda i de 12-14 cm de longitud. Permet seu aprofitament com ''Pocha'', encara que el seu principal ús és per a gra sec. La llavor seca és de tipus pinta (2350 sem / kg).
Llavors mongeta enramada Big Borlotto 100gr.


Varietat de cicle mitjà-precoç, productiva i rústica. Beina de color crema jaspiada de vermell, plana gruixuda i de 12-14 cm de longitud. Permet seu aprofitament com \"Pocha\", encara que el seu princ

2,16€ 1,30€
Llavors Pebrot Guindilla Verda: Varietat de pebrot picant àmpliament conreada al Nord de la península. Planta d'uns 65-70 cm. d'alçada, amb fulles petites i estretes. Fruits llargs d'uns 15-20 cm. acabats en punta i superfície llisa.
Llavors Pebrot Guindilla Verda


Varietat de pebrot picant àmpliament conreada al Nord de la península. Planta d\'uns 65-70 cm. d\'alçada, amb fulles petites i estretes. Fruits llargs d\'uns 15-20 cm. acabats en punta i superfície ll

1,34€ 0,80€
Llavors Pebrot Morrón conserva Luesia: Apte per a la indústria conservera, de carn molt gruixuda i dolça, mida regular i forma de cor.
Llavors Pebrot Morrón conserva Luesia


Apte per a la indústria conservera, de carn molt gruixuda i dolça, mida regular i forma de cor.

1,34€ 0,80€
KIT-2 ARBRES KIT COMPLET reg exsudant especial per a 2 ARBRES: Reg exsudant A BAIXA PRESSIÓ, Estalvia aigua i energia, Tub 100% PORÓS, De Fàcil Manteniment i Neteja Per regar DOS ARBRES Dues Anelles de 2 metres d'REG PORITEX
KIT-2 ARBRES KIT COMPLET reg exsudant especial per a 2 ARBRES


Reg exsudant A BAIXA PRESSIÓ, Estalvia aigua i energia, Tub 100% PORÓS, De Fàcil Manteniment i Neteja Per regar DOS ARBRES Dues Anelles de 2 metres d\'REG PORITEX

23,94€ 14,36€
Llavors Ceba Roja de Zalla: Tipus domicili de bona conservació i de cicle mitjà-tardà. Els bulbs són aplatats amb la pell exterior de color morat-rogenc en assecar. Interiorment són morat intens cap a la superfície i violaci cap al centre. Els bulbs tenen una bona grandària, arribant amb facilitat als 200 grs.
Llavors Ceba Roja de Zalla


Tipus domicili de bona conservació i de cicle mitjà-tardà. Els bulbs són aplatats amb la pell exterior de color morat-rogenc en assecar. Interiorment són morat intens cap a la superfície i violaci cap

1,34€ 0,80€
Llavors Enciam Romana Llarga Verd Clar: És una varietat tipus romana de bon port. Fulles trencadisses de color verd, cabdell molt apretat, sabor dolç i superior qualitat. Apta per conrear a la primavera.
Llavors Enciam Romana Llarga Verd Clar


És una varietat tipus romana de bon port. Fulles trencadisses de color verd, cabdell molt apretat, sabor dolç i superior qualitat. Apta per conrear a la primavera.

1,34€ 0,80€
Llavors Pebrot Piquillo de Lodosa: Varietat precoç amb fruits de forma cònica i acabats en bec. Disposició del fruit pendulona, superfície llisa i color vermell molt viu en la maduresa. Sabor dolç, molt apreciat per menjar rostits.
Llavors Pebrot Piquillo de Lodosa


Varietat precoç amb fruits de forma cònica i acabats en bec. Disposició del fruit pendulona, superfície llisa i color vermell molt viu en la maduresa. Sabor dolç, molt apreciat per menjar rostits.

1,34€ 0,80€

Últims productes afegits:

Llavors ruda: Vivaç. Alçada: Uns 50 cm. Planta rústica. Necessita molt sol i sòl ben drenat.
Llavors ruda


Vivaç. Alçada: Uns 50 cm. Planta rústica. Necessita molt sol i sòl ben drenat.

1,49€ 0,89€
Llavors ecològiques Porro gruixut Carentan 3: Varietat rústica de grans dimensions, tiges llargues gruixuts i molt blancs. Fulles amples de color verd blavós. És la més coneguda i apreciada en el mercat. Rendiment i qualitat superior.
Llavors ecològiques Porro gruixut Carentan 3


Varietat rústica de grans dimensions, tiges llargues gruixuts i molt blancs. Fulles amples de color verd blavós. És la més coneguda i apreciada en el mercat. Rendiment i qualitat superior.

1,59€ 0,95€
Llavors Clavelón de l\'Índia Doble Alt Variat: Planta anual de 60 a 70 cms. d\'altura. Flors grans de 10 a 12 cm. de diàmetre. Utilització: Massissos, arriates, rocalles i testos
Llavors Clavelón de l\'Índia Doble Alt Variat


Planta anual de 60 a 70 cms. d\'altura. Flors grans de 10 a 12 cm. de diàmetre. Utilització: Massissos, arriates, rocalles i testos

1,49€